Wat Bestemd is voor Ons zal Uiteindelijk de Juiste Manier Vinden

 

Het leven is net als water altijd zal het zijn weg vinden om ergens naartoe te stromen en zal zijn bestemming bereiken.
Waarom het water die bestemming bereikt weet niemand maar dat het met de natuur te maken heeft is zeker.
Wij zijn ook een onderdeel van de natuur en wanneer er iets of iemand bestemd is voor ons zullen wij die persoon of bestemming bereiken.
Alles wat we meemaken in ons leven is er voor een reden en het is aan ons als wij het accepteren om daar goed zowel slecht mee te doen.
Als wij ervan leren, we dan die lessen willen doorgeven aan anderen en die daar dan ook profijt van hebben of als we slechte manieren hebben ze juist tegen ze willen gebruiken.
Waardoor zij dan ook weer leren van de fouten waar ze dan mee gedupeerd worden.
Het leven is gewoon één grote leerschool met onbeperkte leerprocessen  en ervaringen waar goed en kwaad steeds maar weer elkaar ontmoeten met alle gevolgen van dien.
Het is aan onszelf hoe wij het allemaal gaan verwerken psychisch, financieel en mentaal.
Probleemloos zullen wij  onze bestemming of noodlot nooit krijgen of bereiken maar het beste is om alles positief te geven en te nemen.
Het te accepteren met een glimlach en een fijn gevoel en wetende dat we weer een les hebben gekregen en een fase overwonnen in ons leven.
Positief gaan we verder naar de volgende stap met een optimistisch gevoel om die ook weer te overwinnen dat doen we lachend.
Want onze bestemming zal op zeker niet zijn, dat we ons beroerd of ongelukkig moeten voelen maar dat is iets wat wij zelf kunnen beïnvloeden door gewoon alles positief te zien.
Zodat iedereen van ons de juiste weg naar de laatste bestemming weet te vinden.
En alles zal voor iedereen duidelijk zijn over de bestemming van ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wat-bestemd-voor-ons-zal-uiteindelijk-de-juiste-manier-vinden.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wat Bestemd is voor Ons zal Uiteindelijk de Juiste Manier Vinden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen