Wat Gemakkelijk komt tot Ons zal niet Eeuwig Blijven Duren

 

Iedereen heeft wel de ervaring dat het leven niet makkelijk is en vol verrassingen zit.
Soms komen verrassingen als geroepen een andere keer zijn we te overmoedig en accepteren het niet, omdat het allemaal al zo goed gaat.
Denken dat  nieuwe uitdagingen overbodig zijn maar dat is niet zo, want er is niets zo veranderlijk als ons eigen leven.
Wat er vandaag is kan er morgen niet meer zijn en dan moeten we opzoek naar iets nieuws en er zijn dingen die niet vervangbaar zijn dus dan word het steeds moeilijker.
Dus denk nooit dat wij alles onder controle hebben want dat is niet zo.
Soms komen we in de verleiding dat we met iets gemakkelijk snel geld kunnen verdienen maar dat er wel een hoog risico aan verbonden is en dat wij dingen moeten doen die tegen de wettelijke macht zijn.
Velen hebben zich daaraan al overgegeven en de consequenties moeten aanvaarden met een slechte ervaring.
Want het lijkt allemaal gemakkelijk en vertrouwd maar door de hebzucht is het tegendeel al velen malen ter kennis gebracht.
Alles wat te gemakkelijk gaat in ons leven zal nooit eeuwig duren en zal ons verassen als het eindigt.
En kan een vreugdevol leven met een glimlach omzetten in tranen van verdriet

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wat-gemakkelijk-komt-tot-ons-zal-niet-eeuwig-blijven-duren.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Wat Gemakkelijk komt tot Ons zal niet Eeuwig Blijven Duren

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen