Wat onze voorouders hebben geplant oogsten wij vandaag

 

De fundering van ons bestaan op aarde hebben wij te danken aan onze voorouders, sommige genieten van vele voordelen al vanaf de geboorte.
Omwille van de opgebouwde welwillendheid en symphatie van onze voorvaderen door voortplanting van meerdere generaties.
De genen van onze voorouders hebben wij geërfd en zo ook onze karaktertrek en erfelijke ziektes die zijn ontstaan onder familieleden in de loop der eeuwen.
Alles wat ons voorgeslacht gedaan heeft en ervaren daar kunnen wij over beschikken, het kan lijden zijn of genieten van hun opgebouwde weelde.
Ons leven is vandaag de dag en het verleden is om te laten rusten maar het is wel iets om eens een minuut bij stil te staan met respect.
Wat onze voorouders hebben geplant oogsten wij vandaag en hebben dus de mogelijkheid om het te herplanten voor onze opvolgers en die zullen dit dan oogsten.
Iedereen streeft uiteindelijk naar onafhankelijkheid en rijkdom dus als onze voorgangers de belangen van onze voorouders goed waargenomen hebben kunnen wij daar nu misschien de vruchten van plukken.
Als er in de eeuwenoude familie cirkel familieleden waren die het eigendomsrecht inzicht en vertrouwen verbroken of misbruikt hebben zijn wij daar nu door gedupeerd.
Dat is een levensevolutie waar wij geen schuld aan hebben maar wel mee geconfronteerd worden in onze toekomstmogelijkheden.
Erfgoederen zijn de eerste overdracht eigendommen die bepalend zijn voor onze vooruitzichten waarbij wij niets hoeven te doen als erfgenaam.
Aankondigen over erfgoed waar schulden op staan krijgen wij ook gratis aangereikt en zijn daar verantwoordelijk voor.

Zo kan het ook zijn dat ons eigen opgebouwde kapitaal verloren gaat door de levensstijl of wijze van onze ouders of grootouders.
Mits wij de gerechtelijke papierwinkel  goed geregeld hebben en overal van gevrijwaard en beschermd worden met verdriet en een glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

Wat onze voorouders hebben geplant oogsten wij vandaag

Wat onze voorouders hebben geplant oogsten wij vandaag

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen