Wat we Zelf niet Willen Ontvangen zou het Ontoepasselijk zijn om dit Aan te Bieden of te Geven aan Anderen

 

Het Leven kan soms ondraaglijk zijn door de dingen die we ervaren tijdens onze levensles waar we niet gelijk raad mee weten en die bijna onhandelbaar zijn.
Beheersing, geduld en vertrouwen in onszelf is wat we nodig hebben om ons uit zo’n situatie te redden en het zo niet tegen ons verder te laten escaleren.
Dergelijke omstandigheden kunnen geheel op onverwachte momenten in ons leven arriveren en van personen waar we dit geheel niet van verwachten.
Er was vertrouwen en dat heeft ons verrast en laten geloven in de onschuld van een ander, maar dat bleek achteraf toen het al te laat was een verkeerd besluit te zijn.
Maar niet betreurt iedereen maakt deze fouten en laten we hopen dat we daarvan geleerd hebben en nooit iemand beoordelen op zijn uiterlijk maar op zijn gedragingen.
Het was een onprettige ervaring die wijzelf niemand toewensen, dus het zou ook zeer godsgruwelijk en sprakeloos zijn als ons karakter zo is.
Het is gewoon ontoepasselijk en onbeschrijfelijk als wij zelf deze dingen niet willen ontvangen of meemaken om ze dan zelf toe te passen of te geven aan anderen.
Zo’n aanbieding zouden we zelf ten all tijde afwijzen dus denk goed na hoeveel ongemak en verdriet we anderen kunnen aandoen door zo met hun om te gaan met een misdadige gedachten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wat-we-zelf-niet-willen-ontvangen-zou-het-ontoepasselijk-zijn-om-dit-aan-te-bieden-of-te-geven-aan-anderen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wat we Zelf niet Willen Ontvangen zou het Ontoepasselijk zijn om dit Aan te Bieden of te Geven aan Anderen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen