We Kunnen met het Blote Oog niet in de Zon Kijken, net Zoals bij het Innerlijke van de Mens.

 

Mensen, vrienden en familie ontmoeten is iets bijzonders en kan vreugde met plezier geven waarmee onze dag op een geslaagde manier afgesloten word.
Met een goed en relax gevoel gaan slapen is voor een ieder belangrijk in het leven ontspannen zijn zonder stres maakt alles aangenamer.
Als alles soepel en met vertrouwen in onszelf en anderen verloop, geeft dit ons het harmonische gevoel met diepgaande rust in onze ziel.
Dan hoeven we nergens bang of uitermate voorzichtig voor te zijn en kunnen we ongeremd onze dingen of zaken doen zonder voorzorg maatregelingen.
Dat kan voor een ieder veel voordelen geven en er hoeft niet teveel nagedacht te worden over problemen die kunnen ontstaan als er geen vertrouwensband is.
Vertrouwen hebben in elkaar maakt alles wat we doen een stuk eenvoudiger en zo kunnen we zorgeloos verder in het leven met steun van elkaar.
Iedereen wil immers de zon zien schijnen in zijn leven en op deze manier kunnen we ons dat realiseren door eerlijk en oprecht te zijn met elkaar.
Gelukkig zijn er nog mensen die zo denken, maar helaas uit mijn ervaringen denkt het merendeel daar anders over en worden de woorden met mooie beloften niet nagekomen.
Of er zit een onwetende verrassing achter de moeite die een ander doet om onze vriend te zijn en word er bijna altijd iets voor terug verwacht.
En komt de vriendschap niet meer vanuit het hart maar word er met verstand en een vooropgezet plan benadering gezocht om zo hun voordelen te kunnen behalen.
Terwijl ‘t dan in het leven beter is om dan direct met het doeltreffende punt voor de dag te komen met concrete feiten, want iedereen wil graag vooruit gaan en geld verdienen.
Zo dat we dan ook gelijkertijd samen de zon kunnen zien schijnen als het voorgestelde interessant is voor beiden en we veel tijd en emotionele gevoelens onszelf bespaart hebben bij een teleurstellend afscheid van een verwachte vriendschap.
Doordat we in de innerlijke ziel van een mens niet te kunnen kijken, weten we nooit snel of de zon voor ons samen ooit zal schijnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

We Kunnen met het Blote Oog niet in de Zon Kijken, net Zoals bij het Innerlijke van de Mens

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen