We Kunnen Niet Vooruit blijven Lopen zonder een Schaduw.

 

Het leven is net zo mooi als dat wij het zelf maken of geloven in de betekenis van het leven en een schaduwzijde van het leven niet proberen te verbergen of toch wel?
Als het leven over ons een open boek is kunnen dingen gemakkelijker verlopen door de eenvoudige inzake erin als anderen daar gebruik van willen maken.
Maar zullen er ook moeilijkheden kunnen ontstaan als anderen daar misbruik van willen maken dus voor sommigen onder ons is er ook een schaduwzijde die privé is.
Velen zullen dat ongeoorloofd vinden en anderen kunnen het begrijpen, er zijn nu eenmaal altijd geheimen in het leven die niet voor iedereen bestemd zijn.
Dit occult is dan voor een persoon of personen misschien voor onschatbare waarde of zo privé dat het een mysterie moet blijven.
En wat anderen niet weten is onmogelijk om het tegen ons of te gebruiken voor eigenbelangen en daar hun voordeel mee te doen.
We zullen niet de eerste zijn die iets nieuws ontdekt of te weten komt en een derde daarmee zijn slag slaat voor een betere toekomst of om de andere partij zijn perspectieven te verslechteren.
Het is altijd oppassen als we het geluk hebben om iets mee te maken of te kunnen ontdekken dat erg speciaal is en beter verborgen word gehouden voor het openbare publiek.
Het zal een schaduwzijde van de persoonlijke figuur zijn maar tegelijkertijd een bescherming van ons ego wat natuurlijk heel gewichtig is in het leven.
Opportunisme is geen slechte eigenschap als het is voor zelfbescherming en niet om anderen te benadelen of criminele activiteiten te verdoezelen van de openbaarheid.
Voorzichtig en bedachtzaam met nieuwe gebeurtenissen of percepties omgaan is zeer cruciaal en kan niet altijd gelijk publiekelijk gemaakt worden ter beveiliging van onszelf en onze bevindingen.
Natuurlijk leert tijd ons alle geheimen kennen in het leven en komt bijna alles uit wat eerst een mysterie was waardoor het kan veranderen in een mirakel of teleurstelling.
Het amerij dat wij niet meer geloven of bang zijn van onze eigen schaduw dan is er een probleem die raadsels en mirakels niet meer van elkaar zullen kunnen onderscheiden.
Maar zonder schaduw zullen we niet tegen het toekomstige licht kunnen blijven in lopen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

We Kunnen Niet Vooruit blijven Lopen zonder een Schaduw

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen