We kunnen Niets Verdienen voor elk Klein Offer dat we hebben Gemaakt, Maar dit Zal de Weg Vrijmaken voor ons Zinvolle Leven

 

De tijd staat niet stil en iedere seconde die voorbij gaat komt nooit meer terug en is verleden tijd.
Als we de vergane tijd goed besteed hebben met lachen van vreugde en vooruitgang voor de toekomst dan hoeven we niet te klagen.
Maar om de tijd die beperk is voor iedereen doordat we nooit weten wanneer onze laatste dag is en het dan niet nuttig te gebruiken lijkt een onverstandig iets.
Soms denken we de tijd nuttiger te kunnen besteden, maar offeren het op om iets nuttigs te doen voor de verbetering van de maatschappij.
We kunnen de tijd ook opofferen om ons tevreden en gelukkig te voelen, wat natuurlijk onbetaalbaar en belangrijk in het leven is.
De tijd combineren met iets waar wijzelf veel plezier aan beleven vanuit ons hart en daar ook nog ons levensonderhoud mee kunnen voorzien is een wens die iedereen graag in vervulling wil zien gaan.
Zinvolle dingen doen in ons leven is datgeen waar wij goede gevoelens bij hebben en of die nu nuttig zijn of onnuttig in de ogen en gedachten van andere mensen is overbodig voor ons.
Ons tijdsverloop invullen met bezigheden waar wij gelukkig van worden is waar het leven om gaat of het nu een opoffering is voor een ander of onszelf maakt niet uit.
Meestal met offers kunnen we financieel niets verdienen maar dat is niet altijd belangrijk in een mensen leven, een goed gevoel zal de weg vrijmaken voor een zinvoller leven met plezier en een glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-kunnen-niets-verdienen-voor-elk-klein-offer-dat-we-hebben-gemaakt-maar-dit-zal-de-weg-vrijmaken-voor-ons-zinvolle-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We kunnen Niets Verdienen voor elk Klein Offer dat we hebben Gemaakt, Maar dit Zal de Weg Vrijmaken voor ons Zinvolle Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen