We kunnen Tal van Ideeën in ons Hoofd hebben, Maar als we het Niet laten Gebeuren, dan is Elk Concept slechts een Hallucinatie

 

Terwijl we onze gedachtenloop niet meer controleren en in een diepe rust ontspannen genieten van deze vrijheid kan er plotseling iets goeds tevoorschijn komen in onze droomwereld.
Een ingeving met impressie en voorstelling wat er allemaal mogelijk zou zijn als wij dat voor elkaar zouden krijgen.
In ons gezichtsveld en denkbeeld lijkt het zeer eenvoudig, we hebben immers al een gewaarwording van het in onze gedachtenwereld en een voorstelling.
En in onze hersenen een veronderstelling hoe de uitwerking daarvan zich zal ontplooien wanneer het tot aan dat bijzondere punt komt.
Onze verbeelding is zo uitgebreid met een enorme reikwijdte die in onze convictie een belangrijke rol speelt over die substantie dat het een sprookje lijkt en een overvloedig goed gevoel geeft.
Het motief en grondgedachte waarover wij dromen in onze gedachten met de ingeving en reflectie voor een goede afloop maakt ons enthousiast voor de ten uitvoer ervan.
Echter dat is een kompleet andere droom, onze gedachten effectueren in de realiteit geeft andere prioriteiten en de nodige middelen die daarvoor nodig zijn dan het alleen maar in onze gedachten te bewaren.
Om deze stap te zetten is geloof in onszelf en dapperheid voor nodig iets waar velen in falen door onzekerheid of mogelijkheden om deze kans te kunnen benutten.
Als wij al in onze droomwereld deze inspiratie en eerste gedachteflits kunnen bewerkstelligen hebben we eigenlijk de talenten al om het te bewerkstelligen en uiteindelijk vervullen.
Laat het niet alleen maar een hallucinatie zijn, maar laat het gebeuren in realiteit als wij ideeën in ons hoofd hebben wat onze levensstandaard kan verbeteren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We kunnen Tal van Ideeën in ons Hoofd hebben, Maar als we het Niet laten Gebeuren, dan is Elk Concept slechts een Hallucinatie

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen