We Moeten allemaal een Reden hebben Om Iets te Geloven

 

Alles in de wereld is nu aan het veranderen en we kunnen het niet meer vergelijken met toen we zelf jong waren en we elkaar konden vertrouwen.
Alles is veel harder geworden en veel dingen zijn niet meer te vertrouwen, omdat geld de overmacht heeft.
Maar het is ook steeds moeilijker geworden om geld te verdienen en de bevolking stijgt dus er moeten meer monden met eten gevuld worden.
Dus de financiële inkomsten gaan naar beneden en meer mensen op deze aardbol moeten eten zodat gaat voor velen  personen problemen opleveren.
En een kat in het nauw maakt rare sprongen, dus worden er naar nieuwe manieren gezocht om hun financiële situatie op het zelfde niveau te houden.
Ondernemers die het al goed doen zullen hun kwaliteiten en producten aanscherpen en zo meer kans maken op de zakelijke markt.
Maar personen die het al niet goed doen en dan ook nog eens minder gaan verdienen die hebben een financieel probleem en zullen in moeilijkheden komen.
Waardoor er vermindering in kwaliteiten gaan ontstaan  doordat ze in paniek zijn en zich niet geheel meer bezig houden met de productie.
En achter de feiten aan hollen waarmee ze de gehele controle verliezen met als gevolg dat ze verkeerde dingen gaan doen om alles te kunnen redden.
Dat is tenminste de eerste gedachten van hun om zo met negatieve energie hun eigen positie te versterken in de sociale media en zakenwereld.
Iedereen weet dat als we niet eerlijk en positief onze zaken regelen er altijd een moment gaat komen dat mensen inzien waar alles om draait en met wat voor doel iemand iets doet.
Het ogenblik dat partners dat door hebben worden ze in twijfel genomen en ontstaat er een afstand die ervoor zorgt dat er een onderzoek gedaan word.
Zodat mensen hun ogen worden geopend van de werkelijke situatie en ontdekken waar de fout zit.
Daarmee zullen er dan geen vriendschappen worden afgesloten want de waarheid is hard en daarop zal worden afgerekend met het recht dat ze verdienen.
Het toneelstuk dat ze al die tijd hebben gespeeld zal dan hiermee eindigen en de voorgedragen leugens zullen worden beëdigt door de waarheid.
Waardoor ze nog meer in de problemen zullen komen omdat hun ware aard bekent is geworden door hun collega’s en vrienden.
Die nu een reden hebben gekregen om niet alles meer te geloven van de persoon die zich heeft voorgedaan als een ander.
Echter, iedereen is vrij om te geloven met hun eigen reden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-allemaal-een-reden-hebben-om-iets-te-geloven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

We-Moeten-allemaal-een-Reden-hebben-Om-Iets-te-Geloven-Easy-Branches

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen