We Moeten altijd Vertrouwen hebben op ons Eigen Instinct, in Plaats van het Geloof van Anderen

 

Het is niet ongewoon of raar om te zeggen of te denken dat vertrouwen in onszelf ons kan maken en vertrouwen in anderen hebben ons kan breken.
Het klinkt misschien hard en ongemanierd maar denk dat de meesten onder ons deze ervaringen kunnen delen als waarheid.
We moeten altijd vertrouwen leggen op onze eigen vermogen van instinct, in plaats van direct iemand anders te geloven en daar beslissingen op of over nemen.
Onze gevoelens en denkwijze over iets zal ons niet vaak in de steek laten en heeft vele malen het bewijs geleverd, dus het beste is om dat vertrouwen in onszelf op te volgen.
Ons gehele organische mechanisme is ingesteld om signalen te geven bij iets wat verkeerd is, het hart geeft al die waarschuwingen door naar andere organen waardoor het bloed sneller gaat stromen en eigenlijk alles alert is.
Dus ons hart volgen zal bijna altijd een goede uitkomst geven of ons de les geven die wij nodig hebben om progressie te maken in ons leven.
Altijd vertrouwen op de stem en de gedachte van onszelf, zelfs als het verkeerd is soms, dus we zullen niet de schuld naar anderen hoeven te schuiven.
Beslissingen door onszelf zijn niet te verwijten aan anderen dus het zal ons ook meer rust geven door een sneller begrip en leerproces over de gang van zaken.
Een ander zouden we door kwaadheid kunnen gaan haten als ze ons verkeerde informatie geven en daardoor een slechte invloed achterlaten.
Daarom verlies nooit het geloof in onszelf en ben er van bewust dat iedereen fouten maakt en tegenover jezelf is het beter om een fout te maken voor een goed besef in vrede.
In plaats van het direct geloven van anderen zullen we beter ons instinct opvolgen en daar vertrouwen in hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-altijd-vertrouwen-hebben-op-ons-eigen-instinct-in-plaats-van-het-geloof-van-anderen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We Moeten altijd Vertrouwen hebben op ons Eigen Instinct, in Plaats van het Geloof van Anderen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen