We moeten Onszelf Opvoeden om Over een goede Karaktereigenschap te Beschikken.

 

Een goed gedrag begint bij onszelf, hoe benaderen wij de sociale gemeenschap en met wat voor uitspraken, vragen of antwoorden komen we naar voren.
Hoe spreken wijzelf anderen aan en met welke woordenschat, een fatsoenlijke of uiterst onbeschofte woorden keuze, dat zal al gelijk de stemming bepalen van een conversatie.
Vaak weten wijzelf ook wel wat onze slechte gewoontes zijn maar dat doen we al jaren zo en is een onderdeel van onszelf geworden dus veranderen is moeilijk.
Iedereen heeft goede en slechte eigenschappen de omstandigheden bepalen welke er aan ons getoond worden in een goede of benarde situatie.
Omgaan met onze emoties is één van de moeilijkste erkenningen als we getroffen worden in de gevoelsaandoening zone kan beheersing problematisch worden.
We moeten ons aanleren om kalm te blijven terwijl we op het punt staan om te ontploffen, dat lijkt haast onmogelijk maar dat is toch de enige manier om het erger maken te voorkomen.
Kalmte met een koelbloedig en bescheiden toon zal wonderen verrichten met ons zenuwstelsel in een communicatie als er ergernis is, dat zal tijd kosten om dat te trainen maar is de moeite waard.
Uit de band springen en onbeheerst onze gevoelens met emoties een communicatie laten overheersen zal niet veel goeds brengen en oplossingen zullen er niet snel mee komen.
Wij zullen eerder daardoor in een benarde situatie met onszelf en anderen komen dan dat er achteraf gezegd kan worden dit was een fijn gesprek.
Het voornaamste is dat hoe anderen zichzelf uiten en interpreteren tegenover ons is niet zo belangrijk, maar hoe wijzelf ons eigen opstellen en uitdrukken in de maatschappij is wat telt.
Geef anderen de kans om ons te beoordelen op onze karaktereigenschap waarover wij beschikken door onze opvoeding van onze ouders en aanpassingen van onszelf.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

We moeten Onszelf Opvoeden om Over een goede Karaktereigenschap te Beschikken 16 may 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen