We moeten onze Angsten overtreffen en onze tranen weg vegen

 

Angst is  normaal maar een vervelend iets en kan ons verdrietig maken.
Er zijn ook veel verschillende soorten angsten wat werkt op onze zenuwen.
Neem nu maar een simpel sollicitatie gesprek dit kan veel zenuwen en angsten teweeg brengen en na afloop tranen van blijdschap of teleurstelling.
Ook kunnen er angsten ontstaan voor een bepaald dier of een hoogte.
Een bepaalde rekening die betaalt moet worden en het gaat niet waarna we angsten hebben met tranen voor de gevolgen van de deurwaarder.
Of om een klant kwijt te raken die noodzakelijk is om de te maken kosten te kunnen blijven betalen in het bedrijf.
Allemaal van die angsten die ons bezig kunnen houden en betrekking op ons humeur hebben om vrolijk te zijn bij een oplossing of traantjes als we onze angst of de oplossing niet hebben.
Maar één ding is zeker als wij ons uiterste best voor iets doen hoeven wij geen angsten te hebben, want alles wat erop dat moment gaat gebeuren hebben wij geen grip meer op en kunnen we niet overwinnen.
Want als meer dan ons uiterste best doen het resultaat niet kan beïnvloeden dan is angstig zijn en tranen laten overbodig.
Dus overtref Uw angsten zodat U Uw tranen niet hoeft weg te vegen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-onze-angsten-overtreffen-en-onze-tranen-weg-vegen.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We moeten onze Angsten overtreffen en onze tranen weg vegen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen