We Versterken onze  Positie als we onze Zwakheden Weten

 

Iedereen heeft zowel sterke als zwakke punten in het leven.
Door deze te combineren kunnen we onze positie beter bepalen of indelen in het leven en dat is niet eenvoudig omdat te ontdekken.
Ervaringen en experimenteren kunnen ons helpen om meer over onszelf te weten te komen.
We hebben allemaal wel geleerd over een bepaald vak en hebben daar veel kennis van maar er zijn altijd zwakke punten die we in de praktijk ondervinden.
Op het moment dat wij van onszelf de zwakke punten weten hebben wij een overwinning behaald, want dan kunnen we daar aan werken.
Er meer kennis over vergaren en leren zodat het ook een sterk punt gaat worden door onze wijsheid van dat bepaalde subject te verbeteren.
Zo versterken wij onze positie door aan onze zwakheden meer aandacht te besteden en de juiste balans gaan vinden door meer kennis.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-versterken-onze-positie-als-we-onze-zwakheden-weten.html
Lees Meer Gedichten…….

 

  Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We Versterken onze  Positie als we onze Zwakheden Weten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen