Wees Eerlijk naar Onszelf zal ons Hart Openen voor Anderen

 

Angst is een groot gevaar in ons leven en kan ons aanzetten tot vervelende daden doordat we niemand willen kwetsen en zo dingen geheim willen houden.
Maar als we iets doen waar we niet open over kunnen zijn dan kweken we frustraties voor onszelf en zal ons innerlijk gevoel nooit geen rust vinden.
We doen dingen waar we niet open over kunnen zijn die zo dus onze vrijheid belemmeren en dat creëert spanningen.
Het ongelofelijke en ongeloofwaardige wat wij zo willen verdoezelen komt toch een keer uit en dan geeft het een nog groter nadeel voor ons, want waar is onze geloofwaardigheid dan?
Wees eerlijk tegenover onszelf en anderen zal altijd gerespecteerd worden op de lange termijn, anderen zullen het niet altijd eens zijn met wat we doen of zeggen maar de waarheid word gerespecteerd.
En zo kunnen we een vertrouwensband opbouwen onder elkaar met wederzijds respect, waarmee we elkaar recht in de ogen kunnen aankijken zonder ons te schamen.
Een reine geest hebben tegenover iedereen geeft ons vrijheid en anderen weten wat er in ons hart omgaat en dat er geen leugens vertelt gaan worden.
Iedereen zal weten dat er niet iets vertelt word voor eigenbelang maar dat de waarheid soms hard is en gerespecteerd moet worden.
Als we ons hart willen openen voor anderen zodat ze ons beter kunnen begrijpen zullen we eerst eerlijk tegenover onszelf moeten zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wees-eerlijk-naar-onszelf-zal-ons-hart-openen-voor-anderen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees Eerlijk naar Onszelf zal ons Hart Openen voor Anderen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen