Wees Jezelf

 

Het leven is zo eenvoudig en mooi het heeft zo veel mogelijkheden om te doen.
Wij moeten ons dan alleen aanpassen aan de gemeenschap en de regels van de regering die bepaalde wetten heeft opgesteld.
Deze moeten wij opvolgen met discipline en ons daar strikt aan houden.
Dat is onze basis in het leven en vandaar kunnen wij zelf dingen ondernemen die zich in de wettelijke macht bevinden.
Zo kunnen wij iets opbouwen voor onze kosten in het onderhoud.
Als het goed met ons gaat moeten wij daar alleen maar blij om zijn dat we dat geluk hebben om in voorspoed te voorzien door de gedisciplineerde inzet die we toepassen.
Ons zelf blijven en gestructureerd verder gaan geen kapsones krijgen of andere mensen kleineren met minder succes.
Wees jezelf en respecteer iedereen met zijn waarde, want wij allemaal zijn belangrijk in deze maatschappij en een ieder heeft zijn taak om te voldoen binnen de bevolking.
Jezelf zijn en anderen waarderen geeft jouw dat respect terug waardoor er een betere toekomst door kan gegarandeerd worden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen  

http://gedichten.easybranches.com/wees-jezelf.html  
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees Jezelf

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen