Wees Niet Bang om van de Trap te Vallen, want het Uitzicht Vanaf de Top is Altijd Mooier.

 

Hoe hoger we staan des te groter is wat onze ogen kunnen waarnemen en als we geen hoogte vrees hebben zal het voortreffelijk mooi zijn.
Om dat uitzicht te kunnen overzien moeten we moeite doen om daar te geraken en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.
Iedereen heeft ook een andere top om te bereiken, het hangt allemaal af van welk doel is de top, het kan al persoonlijk zijn voor een relatie om iemand zijn hart te veroveren.
Dat kan ook al de top zijn als we dat hebben bereikt en daardoor het leven van een andere kant bekijken doordat we onszelf tevreden en gelukkig voelen.
Een ieder heeft zo zijn doel in het leven om iets te bereiken en we willen allemaal graag het maximale en een aanzicht in de betere kringen.
Tijdens deze reis naar de hogere oorden komen we allerlei hindernissen tegen en zullen we misschien meerdere keren falen maar als we blijven volhouden op ons doel zullen we het kunnen bereiken.
Het culminatiepunt is als we dat kunnen bereiken wat ons hart graag wil en dat gaat vaak met vallen en weer opstaan om verder te kunnen gaan met meer moed totdat we het climax bereikt hebben.
En dat kunnen we alleen maar bereiken door ja tegen iets te zeggen en dan door te gaan en alle gebreken accepteren en te overwinnen tot het einddoel.
Alle tegenslagen moeten we verwerken en verdergaan met een positief gevoel en de zelfverzekerdheid dat wij in staat zijn om het te kunnen bereiken.
Dan zal bij het bereikte doel de gevoelens en trots geweldig zijn en hebben we onszelf overtroffen om te genieten van het perspectief van ons gewenste toppunt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wees-niet-bang-om-van-de-trap-te-vallen-want-het-uitzicht-vanaf-de-top-is-altijd-mooier.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees Niet Bang om van de Trap te Vallen, want het Uitzicht Vanaf de Top is Altijd Mooier

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen