Wees Verstandig en Blijf niet Boos voor een Lange Periode

 

We kunnen in ons bestaan op aarde heel veel plezier hebben en een vreugde vol leven.
Zijn verenigt met goede familie leden en vrienden  waar we een uitstekende relatie mee hebben en daar is niets over te klagen.
Ons leven is eigenlijk zorgeloos en bevoorrecht omdat we ook nog eens de goede baan met een boven gemiddelde salaris hebben weten te bemachtigen.
Of in iedergeval een geregeld leven hebben zodat we niet afhankelijk zijn van giften door anderen en daarom voor onszelf kunnen zorgen.
Maar toch gebeuren er altijd dingen waar we ons aan ergeren of boos door worden en onze  gedachten in de war stuurt door emoties.
Meestal kunnen we niks aan deze gebeurtenissen of situaties veranderen.
Ze zijn toch al gebeurd en hebben we ons er flink over opgewonden.
Hebben ons eigen humeur er door laten veranderen en zijn erg boos.
Zijn helemaal in de war daardoor en het heeft een negatief effect op ons dagelijkse leven.
Daarom probeer onze emoties te beheersen en laat het negatieve snel passeren zodat er weer plaats is voor positieve energie.
Dat er weer een glimlach op ons gezicht verschijnt en anderen daarvan kunnen genieten en er vreugde de stemming overheerst.
Boos blijven is alleen maar in ons eigen nadeel beter negeer deze situatie of personen en ga met  positieve energie verder in vrede.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wees-verstandig-en-blijf-niet-boos-voor-een-lange-periode.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Wees Verstandig en Blijf Niet Boos voor een lange periode

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen