Wees Vertrouwd en Vertrouw Niemand

 

Het leven is een ingewikkelde creatie van omstandigheden die soms moeilijk is om uit te voeren of op te volgen.
Gevoelens en emoties hebben vaak zo’n grote invloed op ons dat wij er soms zelf geen raad meer mee weten of het begrip van anderen niet kunnen opbrengen om het te begrijpen.
Volledige liefde is ook een maximaal vertrouwen en ondersteuning met onaangetaste gevoelens die op dat moment definitief en doeltreffend overtuigd zijn met een complete zekerheid van confidentie.
Het is als een batterij die geheel opgeladen is en we dan aanbrengen in een zak lamp dat is dan honderd procent te vertrouwen dat de lamp gaat branden als we de schakelaar aan doen.
Maar de batterij zal bij veel gebruik met het laten branden van de lamp ontladen worden van energie en we kunnen erop vertrouwen dat daarna de lamp niet meer brand.
Bij een beginnende liefdes relatie is het zo dat er juist alleen maar een vonk is door kortsluiting en dat daarna er meer gepassioneerde energie en verliefdheid met hartstocht kan ontstaan waardoor er een hechtend vertrouwen is.
Geloof en overtuiging van de liefde met elkaar zal deze zekerheid tot stand houden, maar als de vonk gedoofd is en de batterij ontladen is van energie zal ook het vertrouwen zijn energieke waarde tonen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wees-vertrouwd-en-vertrouw-niemand.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees Vertrouwd en Vertrouw Niemand

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen