Wees voorzichtig met Personen die Jou Opzettelijk Pijn willen Doen voor Eigenbelang

 

Ontmoetingen zijn vaak in het begin erg gezellig bij de eerste goede communicaties.
Naarmate de bekendheid over elkaar vordert kan het in sommige gevallen veranderen door bepaalde redenen.
Bij het eerste oogcontact leek het er allemaal goed uit te zien en waren er wederzijdse interesses en liepen de gesprekken vloeiend op elkaar afgestemd.
Daarna bleek dat er een bepaalde reden was voor deze ontmoeting en niet iets wat zomaar onverwachts gebeurde zoals wij dachten.
Maar het was een kennismaking om de eigenbelangen te vergroten en op een slimme en goedkope manier dat voor elkaar te krijgen.
Er worden dan op een gegeven moment dingen gevraagd om te doen en of dat mogelijk is en de antwoorden weten ze al want die zijn ja.
Want ze kennen jou al beter dan dat jij hun kent daarom hebben ze jou ook benadert en zeggen dan op jouw jawoord dat ze jou ook kunnen helpen met iets waardoor jij dan soepeler word met na te denken over geld, want elkaar helpen is voor de langere duur beter als één keer geld ontvangen.
Maar in hun gedachten is niet het helpen maar het eigenbelang van toepassing en ze laten jou er met beiden benen in cement.
Jij helpt hun en denkt niet aan het winstbelang voor één keer maar voor het leven.
Terwijl hun jouw kennis willen gebruiken om er zelf op een goedkope manier hun winst mee te doen en daarna op een listige wijze zich van jou willen ontdoen.
Waarna jij de pijn voelt die hun veroorzaakt hebben door jou te misbruiken voor eigenbelangen.
De positieve vriendschap bij de ontmoeting omslaat in een geheel ondenkbare situatie die lang in gedachten zal blijven door de goede les die we gekregen hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wees-voorzichtig-met-personen-die-jou-opzettelijk-pijn-willen-doen-voor-eigenbelang.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees voorzichtig met Personen die Jou Opzettelijk Pijn willen Doen voor Eigenbelang

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen