Weet Altijd Onze Positie en Anderen Nooit Onderschatten

 

Maak nooit een inschatting van iets met wat alleen maar onze ogen zien.
Vaak zien we iets en hebben daar dan onze gedachten over, zonder het achterliggende inzicht te hebben.
Het kan allemaal heel anders zijn dan wat er in onze gedachten is opgekomen door de snelle beslissing die wij gemaakt hebben en daar dan op terug moeten komen.
Want bij een verkeerde inschatting en beoordeling kan wel eens een excuus moeten worden aangeboden aan onszelf of iemand.
Bij personen is dit hetzelfde als we iemand zien kunnen we nooit op uiterlijk beoordelen hoe we toegesproken zullen worden of wat hun status is.
Gesteldheid zullen we nooit kunnen inschatten op het postuur van een persoon of lichaamshouding.
Kleren maken de man, en iemand kan eruit zijn als een multimiljonair maar dat is geen garantie voor zijn financiële vermogen.
Een goede dienstbetrekking wil ook niet zeggen dat zij een uitmuntend salaris hebben, maar misschien wel beter.
Maar naar de situatie, status en niveau van anderen kijken en rechtspreken is totaal overbodig en zal geen brood bij ons op de plank brengen.
Dat kunnen we beter alleen over ons eigen doen en zorgen dat het verbeterd dat heeft tenminste zin.
Een ander taxeren zijn vermogen voorspellen en peilen zal nooit de uitkomst geven die wij in onze gedachten hebben en onze ogen zijn de verrader van valse voorwendselen, want niemand laat het achterste van zijn tong zien.
Dus de conclusie is dat we nooit een ander moeten onderschatten of onderwaarderen en zorgen dat wijzelf met twee voeten op de grond staan.
Constellatie van onszelf is meer belangrijk dan die van een ander en dat zal ons door moeilijke en goede tijden steunen.
Ons eigen gezichtspunt en overtuiging zal de aangewezen opstelling geven dat wij nooit een ander zullen miskennen en overzien.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/weet-altijd-onze-positie-en-anderen-nooit-onderschatten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onszelf niet Benadrukken voor Dingen die Buiten Ons Bereik Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen