Weten Waar we aan Beginnen

 

Als we niet kunnen voorspellen hoe iets eindigt zou het dan mogelijk kunnen zijn om te weten waar we aan beginnen.
Het leven is één grote verassing en veel dingen kunnen we weten omdat we een geregeld leven leiden.
Maar alles is maar beperkt en kan veranderen net als het weer wat we zijn geen geprogrammeerde robots.
Dus altijd kunnen er onvoorspelbare dingen gebeuren waar niemand op gerekend had of zich ook maar enige voorstelling van gemaakt heeft.
Het leven is een avontuur met vele gebeurtenissen en hindernissen waar verraders niet slapen, jaloerse personen altijd wakker zijn en competitie is die leid tot haat en nijd.
Daarom is het beter om iedere actie of conversatie positief in te gaan doordat onze zelfverzekerdheid  en eerlijkheid altijd alles zal overwinnen.
Niemand kan voorspellen wat de dag van morgen ons gaat geven alleen in onze gedachten kunnen we weten wat we gaan doen en het moment dat we ergens mee starten maar het eindresultaat is voor een ieder onvoorspelbaar.
Dat zal altijd alleen maar een hoop op een goede afloop zijn ook al  zijn er vooraf onderzoekingen en berekeningen gedaan 100% is nooit gegarandeerd.
Maar komt gelukkig bijna altijd uit en daardoor is men altijd optimistisch en word het gesproken woord aanvaard.
Een ieder die elke strijd positief aangaat zal altijd een stap voorwaarts zijn op zijn competitie maar zal nooit de voorspeller zijn van de afloop.
Weet waar we aan beginnen vooral als het ons niet zint.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/weten-waar-we-aan-beginnen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Weten waar we aan beginnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen