Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten

 

Dat het niet altijd roze geur en maneschijn in het leven is daar hoeven we niet om te gaan discussiëren, want daar zullen we het allemaal wel mee eens zijn.
De enige redding daarvoor is om in iedere vervelende situatie positief te blijven en hoopvol voor een goede afloop te zijn.
Hoe meer wij daar onze best voor doen des te groter zal de zelf waardering dan zijn, probeer iedere keer gewoon weer onszelf te verassen met een verbetering.
Of het nu gaat over een lichamelijke inspanning of conflictbeheersing naar anderen toe, het is bedoeld om onszelf te perfectioneren voor een betere acceptatie in de samenleving.
Er zullen momenten zijn dat wij het niet meer zien zitten en de moed willen opgeven of ons zo vernederd en gekleineerd voelen dat de limiet bijna overschreden word.
Maar het verstandigste is om bedaard te blijven om vooruitgang met onze persoonlijkheid te verkrijgen en om daar later trots op te kunnen zijn.
Het zal soms zeker moeilijk zijn om ons in te houden en niet uit de ban te springen, maar als we bijdehand zijn en intelligent nemen we het als een les en laten een traantje vloeien.
Iets afbreken is snel gebeurd, maar als het al opgebouwd is en dan door de stommiteiten van een ander alles te verliezen is niet wijs om dat op te volgen.
Wees bedaard en oordeelkundig met een verantwoord en doordachte reactie of tegen aanval, zie soms dingen door de vingers en denk wat is het toekomstige verschiet.
Efficiënt zijn en niet roekeloos van repliek dienen ook al hebben we gelijk, de betrokkenen weet dat ook en laat hun in der waarde als wijzelf de mentaliteit al weten.
Aanpassen aan de omstandigheden is één van de moeilijkste feitelijkheden in ons leven , ben een kameleon die mee veranderd met de gedachten van anderen, dit schenkt ons voordelen op de eindstreep.
Als wij willen glimlachen bij het oogsten zullen we soms moeten huilen bij het zaaien en de zwakzinnigheid van anderen moeten accepteren om ons doel te kunnen bereiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen