Wij Hebben geen Miljoenen Vrienden nodig, maar Slechts Weinigen die er Zullen Staan als Anderen Tegen Ons Zijn

 

 Niet veel mensen op deze aardbol beseffen hoe belangrijk echte vriendschap vanuit het hart is en wat het betekent.
Een echte vriend kan soms zelfs meer liefde geven en betekenen dan een familielid.
Ze zullen er altijd zijn bij wederzijdse problemen of als er iets te vieren is.
Vanuit het hart is er een gevoel van verbintenis met elkaar waar pijnen gedeeld en triomfen tezamen gevierd worden.
Vrienden steunen elkaar door hart en nieren, vriendschap word niet gemeten door kwantiteit,  maar door steun met kwaliteit.
Het moment dat er bepaalde problemen zijn met of door anderen verwachten we volledige steun van mekaar zonder twijfels.
Vertrouwen is in een vriendschapsrelatie heel erg belangrijk en de waarheid heeft geen grenzen of beperkingen.
Die zal altijd zegevieren in de wereld en tussen vriendschappen, want er zal altijd een oplossing zijn voor ieder meningsverschil met elkaar.
Iemand die het vertrouwen schaad bij een vriend (bedrieger) verdient geen respect of een goed woord maar zal door zijn eigen fouten gestraft worden en verliest een vriend (eerlijke persoon) voor het leven.
Geld en hebzucht is vaak de grote boosdoener tussen relaties waardoor zelfrespect niet meer meetelt en het egoïsme de plaats van vriendschap inneemt.
Waar enerzijds overmoed en een slechte houding laat zien wat de vriendschap (bedrieger) voor hen betekende en het gebaseerd was om een ander te gebruiken voor voordelen (eerlijke persoon).
Terwijl bij de ander (eerlijke persoon) teleurstelling en minachting hun hebben doen laten beseffen dat ze gebruikt zijn (door bedrieger).
Maar jaren zullen er verstrijken om de bedrieger te laten ondervinden wat ze zijn verloren en bij problemen dan constant hun naam (van de eerlijke persoon) in hun gedachten zal opkomen.
We hoeven in ons leven alleen maar een paar echte vrienden te hebben die wederzijds respect tonen en bij onze ups en downs er altijd zullen zijn met hun gehele hart.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wij-hebben-geen-miljoenen-vrienden-nodig-maar-slechts-weinigen-die-er-zullen-staan-als-anderen-tegen-ons-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wij Hebben geen Miljoenen Vrienden nodig, maar Slechts Weinigen die er Zullen Staan als Anderen Tegen Ons Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen