Wij kunnen Iemand Raken Zonder Diegene aan te Raken.

 

Waar zou het toch aan liggen dat het merendeel van de jongeren in de bevolking respectloos zijn en steeds brutaler worden met een ego dat zij het belangrijkste zijn.
Geen respect meer voor ouderen met een taal gebruik waar wij vroeger een draai om de oren voor kregen van onze ouders met straf.
We moeten tegenwoordig uitkijken met wat wijzelf zeggen om een communicatie niet uit de hand te laten lopen, voordat we het weten worden er geen woorden meer gebruikt.
Vreugdevol met anderen op straat spelen zoals vroeger zien we bijna niet meer, waarschijnlijk door het agressieve gedrag en fysiek geweld wat tegenwoordig steeds vaker toegepast word.
Hoe zal de wereld over vijfentwintig jaar op alles reageren het is er allemaal niet prettiger op geworden met de jaren voor een vreedzaam en zorgeloos bestaan.
Eergevoel is er bijna niet meer en de meesten willen hunzelf bewijzen tegenover anderen met vechten en geweld wat uiteindelijk helemaal geen prestatie is in de samenleving.
Een vreedzaam persoon de stuipen op het lijf bezorgen door agressie en geweld is een onnodige actie die totaal nutteloos is en de omgeving verziekt.
Sommigen zijn bang om buiten de deur te gaan om dat zij geen narigheid willen en dan liever thuis blijven en alleen voor de nodige zaken of dingen het huis verlaten.
Het is totaal zinloos om fysiek of hand gemeen te gebruiken in een communicatie waar we elkaar niet begrijpen of in een communiteit.
We kunnen makkelijk een ander zijn ziel raken zonder die aan te raken daar is geen gewelddadigheid voor nodig, wees lief voor elkaar en leef in vrede.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Wij kunnen Iemand Raken Zonder Diegene aan te Raken 7 may 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen