Wij zijn met Vele Culturen op deze Wereld en hebben Allemaal dezelfde Wensen.

 

Het is soms onvoorstelbaar hoeveel verschillende rassen er op deze aardbol zijn met een verschillende denkwijze en opvoeding.
Als wij op straat lopen of in de media kijken zien we hoeveel verscheidene huidskleuren er zijn, maar in onze gedachten zouden wij ons dat niet voor kunnen stellen.
Maar bij onderzoek ernaar op www.google.com worden we gewoon verrast en kunnen het bijna niet geloven zoveel dat er zijn.
Dit is ook best interessant om te weten dat er meer dan tweehonderd andere volken zijn en dat ook iedereen een andere taal spreekt.
Dat wil zeggen dat als een ieder zijn eigen taaluitingen gebruik we elkaar niet kunnen verstaan en een communicatie onmogelijk is.
Best wel raar om daar een bepaalde indruk van te krijgen en het lijkt onhaalbaar en uitgesloten maar het is echt waar.
Gelukkig heeft een ieder zijn hart op dezelfde linker plaats in zijn lichaam en zijn de begeertes bij bijna allemaal gelijk.
De eerste is gezond blijven, dan komt een vreedzaam leven, gelukkig zijn en een bestaan zonder al teveel moeilijkheden en zorgen.
Of is rijkdom,weelde en macht op de eerste en belangrijkste plaats?
Sommigen hopen op en verwachten alles en anderen zien wel wat er gebeurd in hun levensloop, als het maar in harmonie gaat.
In vrede zouden alle wensen op deze global beter verdeeld zijn en alle culturen in harmonie met elkaar naar oplossingen zoeken die voor iedere bevolking tevredenheid en gelukzaligheid zal geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Wij zijn met Vele Culturen op deze Wereld en hebben Allemaal dezelfde Wensen 29 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen