Wijsheid kan worden Opgedaan als we Echt Leren om te Observeren met Volkomen Begrip

 

Als we ergens niet in geïnteresseerd zijn of er geen ambitie voor tonen zullen we daar nooit de moeite voordoen om er iets over te leren of te begrijpen het is nutteloos voor ons.
We moeten ergens belangstelling en bewondering voor hebben om er alle factoren over te willen weten met begerigheid en geestvervoering door onze overgave aan het.
Als we er geobsedeerd door geraken willen we er het maximale over te weten komen en is niets teveel en kunnen er de energie en tijd aan verliezen die er voor nodig is om alles erover te weten komen en het te begrijpen.
Het hoe en waarom ervan de totaliteit willen we erover leren en alle kennis ervan waarnemen, zodat we de wijsheid beschikken om er een totaal beeld van te kunnen creëren.
Er is altijd een schoonheid verborgen in alles, als we het goed waargenomen hebben, kunnen we er alles over te weten komen en de echte waarde van de dingen inschatten.
Soms kan iets er goedkoop of zonder enig gebruik ervan te kunnen maken uitzien maar dat kan gezichtsbedrog zijn nadat we er uitbundig onderzoek naar hebben gedaan.
Schat een persoon ook nooit in op zijn uiterlijk, want dat heeft niets vandoen met zijn intelligentie of inhoudelijke karakteristieke eigenschappen en houding.
Als we het karakter willen weten zullen we eerst kennis moeten maken en kunnen zo bestuderen of het uiterlijk of houding er iets mee heeft te maken en ons achteraf de juiste prognose en correcte mening zal geven, niet alleen maar bij wat we zien.
Pas als wij iets hebben geobserveerd en begrepen kunnen we onze geleerde wijsheid uitspreken met volledig begrip en waarheid.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wijsheid-kan-worden-opgedaan-als-we-echt-leren-om-te-observeren-met-volkomen-begrip.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wijsheid kan worden Opgedaan als we Echt Leren om te Observeren met Volkomen Begrip

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen