Word Geen Vijanden Vanwege een Simpel Misverstand

 

Laat het niet erger gaan worden door een simpel misverstand en onbegrip om daardoor een onbegrijpelijk groot probleem samen te gaan krijgen.
Het is te gek voor woorden om een goede relatie te beeindigen omdat twee partijen te eigenwijs zijn om eens samen te gaan praten.
Een goede Vrienschap op het spel zetten doordat er een foutje is gemaakt en dat er door alle voorgekomen omstandigheden een slecht gevoel was waardoor dan een verkeerde uitspraak de boosdoener is geworden.
Iedereen maakt fouten en zegt wel eens iets zonder er op dat moment bij na te denken en dat schiet dan bij een ander in het verkeerde keelgat.
Als de gemoederen dan weer berust zijn is het beter om eens samen te praten desnoods door de telefoon als een persoonlijke confrontatie te moeilijk is.
Maar op zeker is het beter om samen voor een juiste oplossing te zoeken om de opgebouwde relatie weer te herstellen.
Want vijanden zijn is een nadeel voor beiden en is alleen maar onverstandig en bedoelt voor de dommen onder ons.
De intelligente persoon maakt van een misverstand niet te veel problemen en lost die samen weer op met een glimlach van schaamte.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/word-geen-vijanden-vanwege-een-simpel-misverstand.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Word Geen Vijanden Vanwege een Simpel Misverstand

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen