Your Place in Life.

Everyone has a place in life
One is small the other is large, rich or poor, intelligent or stupid, or Success has no opportunities in life but we are all here, some see it differently and think that money and clothes with Beautiful Jewelry make them the Person forget this Thinking.
Give Respect and get Respect
Rate Life and see the happiness and Opportunities that you’ve gotten to the Present.
Rate Respect and another in his Value and look down on no one.
Life has many sides and opportunities and try to exploit.
Somebody that looks down upon another that will never understand the Life , because there is nothing in life that can change quickly than your own life.
Try to remember that and Hope You have this experience already in life.
And you will always have good food.
A beautiful and healthy life wished.
“Health nobody can buy it”
Nature accept it and look how Beautiful it is.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen