Zelf Bewust zijn is Zeer Nuttig voor Ons als we worden Geconfronteerd met alle Uitdagingen van het Leven

 

Geloof in onszelf hebben we nodig om vooruit te komen met doorzettingsvermogen om datgene voor elkaar te krijgen waar wijzelf in geloven.
Onszelf er van bewust zijn dat wat wij zeggen of doen waarde heeft met een doel voor eerlijkheid met resultaten als gevolg.
Daardoor zal er altijd rust en innerlijke vrede in onszelf zijn zonder stress en argwaan tegenover anderen, want zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Hulp van anderen zal sneller aangeboden worden bij problemen doordat we een hechte vriendenkring hebben opgebouwd waar vertrouwen en vriendschap overheerst.
Iedereen weet dat er constant problemen zijn in ons persoonlijke leven door de verschillende denkwijzen van personen en door daarop voorbereid te zijn is dat in ons voordeel.
Helaas kunnen we niet op alles voorbereid zijn en zullen we nog steeds verrast worden op zijn tijd maar daar zal het geloof in onszelf de waarde laten zien die we hebben opgebouwd.
Iedere nieuwe uitdaging zullen we dan aangaan met een glimlach en zal ons nog sterker maken door de nieuwe ervaringen.
Door nooit op te geven na een slechte ervaring en strijdlustig te blijven voor de verbetering in de samenleving met een goede toekomst zal alles weer goed komen.
Door gewaarwordingen en ondervindingen over het menselijke leven in het verschil van goed en kwaad zullen we onszelf kunnen klaarstomen voor een volgende confrontatie.
De snelle veranderingen en ontwikkelingen van de denkwijzen van personen in de wereld door de economie die totstandbrenging geven dat er met eerlijkheid armoede is brengt niet veel goeds voor een vreedzame maatschappij.
Zelfbewust zijn om geconfronteerd te kunnen worden met uitdagingen van anderen of gebeurtenissen in het leven kan zeer nuttig zijn om voorbereidingen te treffen om onszelf te overwinnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zelf-bewust-zijn-is-zeer-nuttig-voor-ons-als-we-worden-geconfronteerd-met-alle-uitdagingen-van-het-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zelf Bewust zijn is Zeer Nuttig voor Ons als we worden Geconfronteerd met alle Uitdagingen van het Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen