Zelf Vertrouwen is de Eerste Stap naar Succes

 

We hoeven er geen doekjes om te binden en kunnen gerust vertellen dat iedereen graag een succesvol leven wilt.
Maar om succes te bereiken is niet iets dat zomaar vanzelf gaat en eerst moeten we weten in wat we succesvol willen zijn.
Daarover hebben we dan een uitgebreid plan nodig om daarin geheel ieder detail te vermelden hoe we het gaan aanpakken.
Alleen maar als we onszelf en het plan vertrouwen heeft het een kans om succesvol te worden.
Geheel met een zelfverzekerd plan kunnen we daaraan beginnen met volle moed en alles uitwerken tot in de laatste puntjes.
Als we ergens niet zeker van zijn moeten we ons er niet door laten overrompelen en eerst alles goed uitzoeken om zo daarna alles goed te kunnen organiseren.
Zonder goede richtlijnen zullen we nooit het perfecte resultaat kunnen bereiken en zal het tegenovergestelde eerder zegevieren en dat is falen.
Maar iedere succesvolle persoon heeft zoveel zelfvertrouwen en ideeën in zijn gedachten dat er altijd wel een gepaste oplossing komt om iedere tekortkoming aan te vullen.
Zij beginnen aan de dingen vol van zelfverzekerdheid en met passie dat in hun gedachten alles al is beschreven en ze alleen nog maar de stappen hoeven te volgen voor het geplande eindresultaat.
Om zo de eerste stappen met een volledig zelfvertrouwen en succesvol uit te voeren in een volledig uitgewerkt plan.
Succes toegewenst en daarop vertrouwen, want dat zijn de eerste stappen in een succesvol plan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zelf-vertrouwen-de-eerste-stap-naar-succes.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zelf Vertrouwen is de Eerste Stap naar Succes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen