Zelfbescherming is zo Belangrijk om te Voorkomen dat wij te Slim af zijn door Onszelf

 

Ieder mens heeft een zot in zijn mouw en op het moment dat wij denken slim genoeg te zijn geeft iemand anders ons een lesje om te laten zien dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn op aarde die wij nog niet ontdekt hebben, wees voorzichtig.
Het is tegenwoordig niet meer zoals vroeger hoe harder we werkten hoe beter ons leven was, nu is het zo dat de meesten zo weinig mogelijk willen werken en zoveel mogelijk willen hebben.
Dus dan is het oppassen of “als iemand zijn billetjes heeft verbrand moet hij/zij op de blaren zitten” is een goede waarschuwing voor de niet eigenwijze personen.
En doordat er altijd tegendraadse mensen zijn die juist dat willen doen wat niet mogelijk is of verboden en waarschuwingssignalen of borden weigeren op te volgen gebeuren onverwachte dingen.
Vaak is het dan, hoe had ik nou zo dom kunnen zijn om daar in te trappen, maar dan is het al te laat en is er vaak geen weg meer terug en moeten we ons verlies of ergernis aanvaarden.
We zijn dan het slachtoffer geworden van de goedgelovigheid in onszelf en dachten het beter te weten door te snel iets te beklinken waardoor het daarna onhandelbaar is geworden.
Door deze bevestiging hebben we onszelf buitenspel gezet en staan we schaakmat zo hebben wij de volmacht en onze rechtsgeldige rechten uit handen gegeven waardoor we machteloos zijn.
Door te voorkomen dat we te slim af zijn voor onszelf is zelfbescherming zo belangrijk dat vertrouwen goed is maar controle beter voordat wij een standvastige beslissing nemen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zelfbescherming-is-zo-belangrijk-om-te-voorkomen-dat-wij-te-slim-af-zijn-door-onszelf.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zelfbescherming is zo Belangrijk om te Voorkomen dat wij te Slim af zijn door Onszelf

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen