Sterk en Kracht is iets wat de natuur je kan geven.
Met sterk zijn kan je mensen laten beven.
Ook kun je er voor Trainen het is iets wat zit in je genen , daarna kan Je er ook mensen mee helpen om lichaam en geest te verbreden , waardoor reactie beter zal functioneren en een gezonder en beter leven kan worden ingezet.
Het kan een part van je leven gaan worden en het is moeilijk om er mee te stoppen het geeft je een fijn gevoel en na het trainen heb je een beter doel.
Het gaat je horizon verbreden en zal beter scoren in het leven.
Het geeft je een beter uiterlijk en gevoel.
Energie komt er meer in het Leven en zal je ook meer liefde geven.

Gezondheid is het belangrijkste in ons bestaan dus ga er maar snel tegen aan.
Neem de tijd om te trainen en sta beter op je benen.

Met trainen zullen we zo sterk als een Paard nooit worden maar als de brain beter werkt als van te voren zal het je leven zeker bekoren.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen