Zoete Wraak van een Ander Pakt vaak Positief uit voor Onszelf.

 

Het is triest en tegelijkertijd bijna ongelofelijk dat er personen bestaan die een ander niks gunnen, vaak is het afgunst doordat de ander beter is of meer aandacht trekt.
Daardoor ontstaat jaloersheid meestal door een minderwaardigheidsgevoel of is het rivaliteit en concurrentie strijd met een gevoelskwestie die voor hun denkwijze gezichtsverlies geeft.
Kampioenen kunnen strijdlustig zijn maar onmogelijk in een strijd levenslang dezelfde prestaties leveren en zullen dit moeten aanvaarden met een glimlach.
Er is namelijk altijd iemand beter dan de ander, zo is het ook met uiterlijke beauty op een gegeven moment is dat over na jaren, alleen de innerlijke schoonheid kan eeuwig zegevieren.
Af en toe zijn wij gewoon de mindere en dat is toch helemaal niet erg, we zijn dan niet ondergeschikte van een ander maar hebben een lagere score met punten, uiterlijk intelligentie of iets anders.
Tevergeefs zijn er bepaalde individuen die dat niet kunnen verdragen of het willen accepteren en dan alles eraan gaan doen om ons dwars te zitten voor eigenbelang tenminste dat is de opzet.
Over het algemeen zijn deze personen heel sociaal en bereidwillig om anderen bij te staan met een overdreven gedrag van vriendelijkheid maar innerlijk zijn het monsters zonder gewetenswroeging en schuldbesef als ze anderen iets aan doen met uitsluiting van zelfverwijt.
Alles wat zij doen of mee bezig zijn is geheel gebaseerd met opportunisme en als zij daar niet in slagen laten ze anderen vallen als bakstenen in het water hoe dieper des te beter.
Alleen voordelen willen zij behalen en langdurige vriendschappen zijn bijna onmogelijk, want in een vriendschapsband is er symphatie en liefde en is niet gebaseerd op winstbelangen.
Met zo’n instelling en karakter hebben zulke sukkels vaak een haatdragend overwicht waardoor zij beter willen functioneren tegenover anderen en daardoor in de fout gaan wat gerechtigheid tewerkstelt voor de ander.
Toevalligerwijs worden we soms door het kwaad wat een ander ons wil aandoen bevoordeeld in plaats van benadeeld dat is dan een leuke beloning waar wij achteraf plezierig om kunnen lachen en van profiteren.
Zo pakt het vaak uit dat de zoete wraak van een ander door afgunst de positieve uitwerking voor een rivaal van hun karakter het voordeel geeft.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Zoete Wraak van een Ander Pakt vaak Positief uit voor Onszelf 15 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen