Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken

 

Als we iets moeten nastreven waar wij totaal geen interesse over beschikken dan word het een hele opgave voor ons om dat op te volgen en succesvol te zijn.
Onze gedachten zullen er helemaal niet voldoende bijzijn om voltallig te presteren en de volledige belangstelling te tonen waardoor het ons nooit gelukkig zal maken.
Terwijl als iets onze aandacht trekt we daar volledige overgave aan kunnen geven en het medeleven wek en gedrevenheid met een hartstochtelijkheidsgevoel door de enthousiasme.
Enthousiasme geeft ons het doel van het leven, dus wat we ook doen, doe het dan door het te geven met 100% procent inzet vanuit ons hart.
Wanneer ons bloed er met passie voor stroomt, is er niets dat ons gemakkelijk kan stoppen voor het verkrijgen van wat we willen vanuit ons innerlijke gevoel.
Zielsverrukking en inspiratie geeft ons een krachtsinspanning door gepassioneerdheid en reikt daarmee de gedrevenheid aan om iets te verwezenlijken.
Geestdrift geeft ons de opwinding en genegenheid om een gelukkig en tevreden gevoel te veroorzaken waardoor welslagen in de welvaart eerder te behalen is.
Dingen zullen nooit werken als we onze ziel verliezen doordat er geen passie is en wij geen drift hebben om prestaties te vervullen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zonder-passie-kunnen-we-onze-ziel-makkelijk-verliezen-en-de-dingen-zullen-niet-werken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen