Zorg Altijd voor ons Ontluikende Verlangen naar Succes, dan zijn We op het Vertrekpunt om de Uiteindelijke Doelstelling te Gaan Bereiken

 

Een open landschap met het zien van alleen maar zand, dan de akker zo bewerken dat de grond rijp genoeg is om er een bloemenweide op aan te leggen, en we kunnen beginnen met de zaden te zaaien.
In ons bloemenveld dan alles zien opbloeien is niet alleen een schitterend gezicht maar geeft ook een ontspannen en waardevol gevoel aan ons.
Bij het opkomen van de bloemenzee met al die prachtige kleuren krijgen we een blij en voldaan gevoel waarna we een koper kunnen gaan laten komen om een bod op alles te doen.
Dat zijn bevredigende momenten waardoor we inspiratie krijgen naar meer en plannen maken om ermee door te gaan doordat het succesvol is verlopen.
Daarom moeten wij in het leven altijd volledig geïnteresseerd zijn in iets om er dan vol van verlangen mee te willen beginnen vanuit ons hart.
Het dan tot in een succesvol stadium brengen zal makkelijker zijn doordat onze gedrevenheid en aandacht er geheel op gefocust zal zijn zonder daarvan te worden afgeleid.
Algeheel geconcentreerd met een uitgangspunt en doelstelling geeft ons de opleving om het verlangen naar succes te vergroten en het zo te pakken willen krijgen.
Onze inzet is van groot belang in dit verlangens proces en resultaten zullen dat alleen maar versterken, dus dat moet ons streven zijn om te kunnen slagen.
Doorzettingsvermogen en nooit de hoop opgeven vergt veel energie maar het zal in de loop der tijd voldoening geven en winstgevend zijn voor onze levensleer en standaard.
Met een ontluikend verlangen naar succes kunnen we vertrekken met genoeg inspiratie om onze uiteindelijke doelstelling te gaan bereiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zorg Altijd voor ons Ontluikende Verlangen naar Succes, dan zijn We op het Vertrekpunt om de Uiteindelijke Doelstelling te Gaan Bereiken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen