Zuinigheid is de Moeder van de Welvaart

 

De juiste balans en beheersing vinden in onze levensbehoeften is geen gemakkelijke taak.
Teveel uitgeven en boven onze stand leven is iets wat eerder het geval is en om dat onder controle te houden moeten we goed kunnen rekenen en een calculatie maken van wat erin onze macht ligt om dagelijkse uit te geven.
En dan ook is het beter om niet dat gehele budget uit te geven maar om geld apart te zetten doormiddel van te sparen.
Want niemand kan in de toekomst kijken en wat vandaag een klein bedrag lijkt kan later een grote uitgaven zijn of omgekeerd.
Dus wees beter altijd voorbereid op het slechtste dan kan de toekomst alleen maar beter worden, want geld in de bank verliest niet altijd zijn waarde.
Iets wat we uitgeven komt nooit meer terug of we moeten het investeren om zo winst terug te verwachten maar dat is niet altijd een garantie.
Mensen die zeggen dat ze niet gokken als ze investeren hebben een goede hoop en weten waarschijnlijk niet waar ze over praten op dat moment.
Omdat iedere investering die wij doen geen garantie geeft op winst, dus wees zuinig op Uw welverdiende geld en bereken eerst goed de kansen.
Beneden onze stand leven en zuinig zijn zal altijd vele voordelen hebben en er zal altijd “een appeltje voor de dorst zijn”
Heb nooit in onze gedachten dat het alleen maar beter zal gaan ook al zijn we erg optimistisch met onze behaalde resultaten nu en voor de toekomst.
Er kunnen altijd onvoorziene dingen gebeuren die een ommekeer in ons leven kunnen maken zowel in de positieve als in de negatieve zin.
Hou daar altijd rekening mee, want zuinig zijn en leven is de grondslag van de welvaart.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zuinigheid-de-moeder-van-de-welvaart.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht   #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zuinigheid is de Moeder van de Welvaart

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen