Zuiverheid is de Kracht van Genegenheid om Elkaar Genade Te kunnen Geven

 

Problemen is Iets waar niemand op wacht en graag wil dat die ver buiten de deur blijven, want dat geeft alleen maar emotionele benauwdheid en frustraties.
Als het bij een woordenstrijd blijft met tweespraak dan kan er na te discussiëren ofwel onderhandelen misschien een oplossing gevonden worden die eindigt met een vredesverdrag.
De karaktertrek in onze wereld verandert snel, maar als we nog steeds in staat zijn om niet de disculpatie van onschuld te verliezen kunnen we de zuiverheid van onze geest behouden.
In een colloquium kunnen we onze gedachtenwisseling verstaanbaar overbrengen aan anderen door een conversatie waarbij we in staat zijn om onze meningsverschillen bij te leggen met een overeenkomst.
Een beraadslaging tussen twee of meerdere personen is een verstandig besluit om te realiseren dat iedereen gebreken heeft en fouten maakt, maar waar een goede wil is zal alles in harmonie kunnen worden opgehelderd en zal een ieder zijn gemaakte fouten begrijpen.
Vereenzaam zijn in onze gedachten na een communicatie met de perfecte overeenstemming en besluitvorming is het reddingsmiddel voor de vrede onderling.
Symphatie en elkaar begrijpen na een goed overleg door de kleine onwillige fouten te vergeten en te denken aan een vreedzame toekomst is een teken van volwassenheid.
Sommige dingen zijn nu eenmaal niet meer terug te draaien en daar moeten we dan verstandig over nadenken met een acceptatie en die door de vingers zien zowel de vergiffenis schenken door het te vergeten.
Zo kunnen we elkaar genade schenken door de zuiverheid van ons karakter en zo beseffen we dat genegenheid onze kracht is voor een vredelievende gezamenlijke toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Zuiverheid is de Kracht van Genegenheid om Elkaar Genade Te kunnen Geven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen